fbpx

Seaze Your Yoga Break

Lijkt het jullie ook heerlijk om tussen het werk door een uurtje rust te pakken met yoga om zo de werkdruk even los te laten? Een uurtje waarin we jullie je weer helemaal op kunt laden, zodat je vol energie weer aan de slag kunt?

 

Wat gaan we doen?

Praktische oefeningen en ademhalingstechnieken om ontspanning in de rug en schouders los te laten en stress te verminderen. De Yoga lessen zijn een fantastische manier om op de werkplek, sfeer te verbeteren, arbeidsproductiviteit te verhogen en om collega’s bij elkaar te brengen om samen als een groep sportief/ontspannend bezig te zijn.

De Seaze Yoga Break =

Je scherpe focus trainen en je met minimale inspanning kunnen concentreren.

Meld jullie team aan onderaan de pagina!


Seaze Team building dag!

Soms is er een gelegenheid; een mijlpaal, een nieuwe richting-of organisatiestructuur, iets dat je wilt vieren met iets speciaals. Je wilt mensen laten ontspannen, in beweging laten komen en samen iets moois laten beleven. Seaze the Day YE staat garant voor een unieke belevenis voor jullie team.

Omdat er wellicht een thema centraal staat in jullie organisatie –er is niet zo dynamisch als ‘de werkvloer’- kunnen we deze middag in het teken laten staan van een door jullie gekozen thema.

Uiteraard kunnen wij ook hier meedenken vanuit onze ervaring(en).

De video geeft een impressie van een sessie die we deden met het team van Blijburg in Amsterdam.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, door het contactformulier hieronder in te vullen!


 

Met het aanbieden van BedrijfsYoga kan de werkgever aanspraak maken op de Werkkostenregeling (WKR) en een gedeelte van de kosten uitwisselen op het brutoloon van medewerkers. Tot 1,5% van de fiscale loonsom mag worden besteed aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. In-company yoga valt onder deze regeling.

Ja ik wil me aanmelden!

We horen graag wat jullie yoga wensen zijn …

8 + 10 =

Let’s get social

Volg ons

Volg ons

Kamer van Koophandel