fbpx
27-29 september 2019 | Laruga Glaser | Ashtanga Yoga Weekend Immersion | Amsterdam

27-29 september 2019 | Laruga Glaser | Ashtanga Yoga Weekend Immersion | Amsterdam

27-29 september 2019 | Ashtanga Yoga Weekend Immersion | Laruga Glaser | DekWest Amsterdam

Laruga Glaser

‘ Al sinds jonge leeftijd, is Laruga gefascineerd door de verbinding tussen lichaam en de geestelijke filosofie. Deze fascinatie hebben haar later in haar leven, 1996, aangetrokken tot de beoefening van yoga en de studie van de yoga filosofie. Pas toen ze Ashtanga yoga ontdekte heeft ze zich volledig toegewijd aan het dagelijks beoefenen van yoga in 1998 ‘.

Wij zijn zo trots om deze prachtige Ashtanga yoga Master te mogen verwelkomen in Nederland/Amsterdam. Ze zal jullie yoga liefhebbers/Ashtangi’s onderdompelen in een hartverwarmend weekend van authentieke Ashtanga yoga. Een weekend vol energie, kracht, waardevolle kennis, yoga filosofie & hartverwarmende verbindingen met andere yogi’s.
Een onvergetelijke ervaring met jouw favoriete Ashtanga Yoga Master: Laruga Glaser. Live!


Volg ons op @seaze_the_day en  de FB fan page Seaze the Day voor updates van de ticket verkoop & meer informatie! 

Voel je welkom 🙂

Schema Ashtanga Yoga Weekend
Lieve Yogi’s ,

Hieronder vinden jullie het tijdschema voor het evenement

Vrijdagavond sessie
18:30-19:00 Doors
19:00-20:30 Workshop één; Led Primary Series
20:30-21:00 Q&A

Zaterdag sessies
10:00-10:30 Deuren open
10:30-12:30 Workshop Twee; The Art of Ashtanga Yoga 

12:30-13:30 Lunch 

13:30-14:00 Deuren open

14:00-16:00 Workshop Drie; Awakening the Core: Bandhas, Breath and More 
16:00-16:30 Q & A

Sunday sessies
10:00-10:30 Deuren open

10:30-12:30 Workshop Vier; The Gateway Postures of Primary and Intermediate Series 

12:30-13:30 Lunch Break

13:30-14:00 Doors
14:00-16:00 Workshop Vijf ; Backbending with Ease
16:00-16:30 Q & A

Belangrijk!!!

>> Neem je eigen yoga mat mee <<

27 september juli vrijdag sessie

Workshop Eén: Led Primary Series
Q&A


28 september zaterdag sessies:

Workshop Twee: The Art of Ashtanga Yoga

Door het regelmatige beoefenen van yoga kan je tijd op de mat uitgroeien tot een waar kunstwerk, waardoor stilte in beweging komt. Het bereiken van vloeiende bewegingen in de yoga, komt van het samenkomen van alle interne elementen. Die vervolgens hun plek vinden in gewaarzijn in ons fysieke wezen. 

‘Gewaarzijn is de stille onveranderlijke achtergrond waarin alle veranderingen van het bewustzijn worden opgemerkt. Het is moeiteloos altijd aanwezig, maar het kan niet worden gekend omdat je het bent. Het is geen ervaring, maar datgene wat elke ervaring opmerkt. Het is altijd al het geval, zelfs voordat het gerealiseerd wordt’.

In deze workshop zullen we onderzoeken hoe we diepte kunnen creëren in jouw yoga beoefening. Om als het ware kunst in beweging te maken, terwijl we bewuste aandacht en kracht ontwikkelen in lichaam, geest en ziel. We beginnen eerst met het minimaliseren van energie in jouw huidige yoga practice én met het verbinden van de neerwaartse en opwaartse stroom van energie om vervolgens vanuit eenvoud en concentratie de practice weer ‘op te bouwen’. Dit is een inspirerende workshop die ruimte geeft aan de schoonheid van yoga. Het te (her) ontdekken en uit te drukken in elke beweging en elke ademhaling.

Workshop Drie: Awakening the Core: Bandhas, Breath and More 

In deze workshop brengen we de focus naar het diepgewortelde interne netwerk van de bandha’s tijdens het afstemmen op de centrale as van het lichaam. Het beter begrijpen van de bandha’s en die optimaal samen te laten komen in lichtheid naar het lichaam, maar eveneens stabiliteit en helderheid voor de geest te brengen. Leer nauwer verbonden te raken met dit vaak ongrijpbare en mysterieuze deel van de beoefening van Ashtanga-yoga, geschikt voor alle niveaus.


Omschrijving 29 september zondag sessies:
Workshop Vier: The Gateway Postures of Primary and Intermediate Series 

Alle houdingen in de sequenties van Ashtanga-yoga zijn belangrijk. In deze workshop zullen we echter de houdingen in zowel de primaire als de intermediaire serie van dichterbij bekijken, die een integraal onderdeel vormen van het openen en versterken van de lichaamshouding om het podium en de basis te leggen om intelligenter te groeien en te evolueren in jouw yogabeoefening.

Workshop Vijf: Backbending with Ease

De paradox van ‘achteroverbuigingen’, is dat we tegelijkertijd stevig en zacht moeten zijn, waarbij we de energie van kracht en overgave samen laten komen. Leer de basiscomponenten van ‘achteroverbuigingen’ kennen, met de zachtheid van de natuurlijke stroom van het lichaam. Leer bovendien het begrip ‘actief-loslaten’ begrijpen. Wanneer we actief loslaten, ervaren we het gebruik van aardingsmechanismen om de neerwaartse stroom van energie vast te stellen, terwijl we de adem volledig benutten om vervolgens uit te breiden en te verdiepen. In deze workshop leer je de fundamentele technieken die het lichaam in staat stellen om zijn diepte en kracht te vinden en tegelijkertijd te laten gaan. Voor alle niveaus.

Together we come to our mats expecting nothing and in turn experiencing everything.

Ja, ik wil naar het Ashtanga yoga weekend met Laruga Graser!

Adres:
De Bonte Zwaan / DekWest
Haparandadam 7,
1013 AK
Amsterdam

21 september 2019 – 1 daagse Masterclass Yoga & BMR – met Myrna van Kemenade en Hans de Waard

21 september 2019 – 1 daagse Masterclass Yoga & BMR – met Myrna van Kemenade en Hans de Waard

21 september 2019 - 1 daagse Masterclass Yoga en BMR - met Myrna van Kemenade en Hans de Waard

Voor direct en blijvend meer rust, energie en persoonlijke groei!

Myrna van Kemenade
Myrna zong en danste jarenlang in musicals als Chicago en Saturday Night Fever. In haar yoga-lessen zie je dit laatste terug in haar soepele bewegingen. Voor diegene die Myrna nog niet kennen: Naast life-coach, BMR therapeut en bekende online yogi is Myrna oprichtster van een unieke yogastudio in Zaandam: Yogadreams. Samen met Yogatv ontwikkelde Myrna bovendien de bekende online lessen: Yoga voor Beginners en de Detox-Yoga. En de prachtige stem, die de jingle Lokah Samastah voor en na elke video van Yogatv zingt? Die is van Myrna.

De Brabantse optimist leeft volgens de overtuiging: ‘Door bewust je lichaam te bewegen, hart en hoofd in balans te brengen kom je dichter bij je intuïtie waardoor je dromen waar kunt maken’.

Hans de Waard
Als geboren hoog sensitief persoon had Hans veel last van energieën om zich heen. Daardoor voelde hij zich regelmatig onzeker, eenzaam en onrustig. Wanneer hij naast iemand zat, voelde hij regelmatig de spanning en stress van de ander en vloeide zijn eigen energie weg. De ander voelde zich dan prettig, maar hij voelde zich gesloopt. Het moment dat hij bij een therapeut om hulp vroeg en ook deze hem de opmerking gaf, ´jou kan ik niet helpen´, veranderde zijn leven. Dit moest hij kennelijk zelf oplossen! Dit heeft uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van zijn unieke bewezen effectieve Jassentechniek & Body Mind Release methodes. BMR helpt jou de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten bewezen effectief aan te pakken. www. Bodymindrelease.nl

Naast deze ontwikkeling heeft Hans na zijn opleiding tot fysiotherapeut jarenlang gewerkt in de farmaceutische industrie en de orthopedische reconstructie markt. Vervolgens heeft hij zijn eigen orthopedisch ontwikkelingsbedrijf opgezet en in samenwerking met specialisten van het Academisch ziekenhuis Maastricht en het Dijkzicht ziekenhuis Rotterdam o.a. een State of the Art ongecementeerde totale heup prothese ontwikkeld.
Het is zijn missie om de innerlijke oorzaak van levensklachten naar boven te halen en mensen effectieve tools te geven deze gericht en effectief aan te pakken. Dit om het collectieve ´lijden´ – dat hiermee onlosmakelijk is verbonden – structureel te verminderen en mensen hun positiviteit, innerlijke rust en kracht weer terug te geven. Geen loze beloftes.
Niet meer praten over problemen of leren omgaan met! Maar doen!

Dag-schema!
Lieve mensen

Hieronder vinden jullie het tijdschema voor het evenement.

21 september – Zaterdag morgen

 • 9.30-10.00 deuren open
 • 10.00-10.15 introductie Myrna en Hans
 • 10.15 -11.45 Mindfulyoga & meditatie door Myrna met focus op kernwaarden

11.45-12.00 koffie/thee pauze

 • 12.00-13.00 hand-out waarop je dmv gerichte vragen jouw kernwaarden opschrijft

13.00-13.30 Lunch pauze (zelf meenemen of in de buurt)

Zaterdagmiddag

 • 13.30-15.00 Hans de Waard uitleg over BMR en ontvang je tools om beperkende gevoelens en overtuigingen los te kunnen laten.
 • 15.00- 16.00 BMR-Yoga waarin je de BMR ervaart binnen specifieke yogahoudingen.
 • 16.00-16.30 Q&A

👉 Neem je eigen yogamat mee👈

Wat gaan wij doen tijdens deze unieke Masterclass

 Vind je kenwaarde

In deze Masterclass leer jij via Mindful Yoga & Meditatie wat jouw unieke waarden zijn en waar jij voor staat.

 • Wat vind je echt belangrijk in het leven?
 • Waar sta je voor én waar word je warm van?
 • Waar stem jij bewust of onbewust op af als het om mensen gaat?
 • Hoe komt het dat de ene persoon of collega anders aanvoelt dan de ander?
 • En waarom ga je de ene uitdaging aan en de andere niet?

 Energie

It’s all about energy, oftewel het gaat om energie. Onbewust heb jij bepaalde waarden, die voor jou belangrijk zijn. Voorbeelden van waarden kunnen zijn: liefde, eerlijkheid, respect, vreugde. Wanneer je bewust wordt van deze waarden, dan kun je jouw persoonlijke waarden gebruiken bij het nemen van belangrijke beslissingen. Je staat als het ware, sterker in je schoenen. Jouw ‘gut feeling’ en het vertrouwen hierin spreek je op deze manier veel meer aan. Dit maakt jou authentiek en zorgt ervoor dat de dingen die op jouw pad komen, bij jou horen. Alleen bij jou ♥. En waar jij je lekker bij voelt. Vind je kernwaarden en leef! De innerlijke oorzaak van levensklachten. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Deze BEPALEN tevens jouw KEUZES en OF IETS WEL of NIET LUKT in jouw leven. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast zelfs welke – erfelijke – ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen. Wanneer deze ballast de oorzaak is van Al onze klachten dan moeten wij daarmee aan de slag. Toch? Loslaten van ballast Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Tijdens deze masterclass leren Hans en Myrna jouw deze ballast in het dagelijkse leven te herkennen en los te laten. Ook leer jij de positieve gevoelens welke jij ooit verloren hebt weer effectief terug te halen.

Direct effectief!

Laat je tijdens deze Masterclass verrassen, wees vooral sceptisch en ervaar zelf het directe bewezen positieve effect van BMR & Yoga. Geen loze woorden. Wij beloven jou meer rust, levensenergie en positiviteit. Jij krijgt alle tools mee naar huis om stap voor stap jouw volle potentieel te leven!

Yes, ik wil naar de 1 daags Masterclass Yoga & BMR met Myrna van Kemenade en Hans de Waard

Adres:
De Bonte Zwaan / Dekwest
Haparandadam 7
1013 AK Amsterdam

 

13 &14 juli 2019 – Yoga Weekend Immersion – met Lesley Fightmaster

13 &14 juli 2019 – Yoga Weekend Immersion – met Lesley Fightmaster

13 - 14 juli 2019|Yoga Evenement - met Lesley Fightmaster|@ DE HALLEN | Amsterdam West

Deze authentieke ervaren yogadocent, bekend van YouTube, komt voor de derde maal naar Amsterdam. Voor een tweedaagse Masterclass. Mocht je haar toen gemist hebben, dan is nu je kans!

Lesley Fightmaster

Van Yoga voor Absolute Beginners tot Yoga voor Stress en Yoga for Strength: Lesley helpt iedereen het beste uit zichzelf te halen! Tijdens haar eigen zoektocht naar diepere spirituele connectie (die jaren geleden begon) kwam eerst meditatie op haar pad, waarna yogabeoefening zoals Ashtanga en Vinyasa snel volgden. Vooral de vloeiende bewegingen en houdingen trokken haar enorm aan. En nog steeds! Vandaag de dag beoefent Lesley nog dagelijks yoga en is zij onder andere trotse eigenaar van een succesvol yoga YouTube kanaal met meer dan 400k abonnees. Alle inspirerende yoga video’s zijn goed onderbouwd met kennis van anatomie en yogafilosofie en worden samen met manlief opgenomen en bewerkt. Dit vinden wij stiekem het allerleukst aan Lesley: die authenticiteit die zij uitstraalt, zelfs in haar zelfgemaakte video’s!
 
Lesley is een gecertificeerde yogadocent geregistreerd bij Yoga Alliance. Naast haar 200-uurs certificaat in 2006, voltooide zij een 300 uur durende training om uiteindelijk E-RYT 500 gecertificeerd te worden. Momenteel is Lesley aangesloten bij de faculteit van de lerarenopleiding van YogaWorks. Zij leidt daarbij de certificeringsprogramma’s van 200 uur en geeft ze les in de 300 uur durende programma’s.
 
Haar manier van lesgeven is te omschrijven als een mix van meditatieve en vloeiende Vinyasa-lessen met yogafilosofie. Al haar lessen zijn bovendien onderbouwd met beknopte technische informatie en de nodige humor. ‘We love Lesley, for being Lesley’.

Les-schema!
Lieve yogi’s,
Hieronder vinden jullie het tijdschema voor het evenement.

13 juli – Zaterdag morgen
10:00 – 10:30 Deuren/Doors
10:30 – 12:30 Workshop: ‘Asana Tune-Up’

12:30 – 13:30 Lunch pauze

Zaterdag Middag sessie/Saturay Afternoon session
13:30 – 14:00 Deuren/Doors
14:00 – 16:00 Workshop: ‘Asana Tune-Up’ 

16:00 – 16:30 Q&A

14 juli – Zondag ochtend sessie/Sunday Morning session
10:00 – 10:30 Deuren/Doors
10:30 – 12:30 Workshop;  ‘The Magic of Backbends’

12:30 – 13:30 Lunch Pauze

Zondag middag sessie

13:30 – 14:00 Deuren/Doors
14:00 – 16:00 Workshop;  ‘Slow down’
16:00 – 16:30 Q&A

Belangrijk!!!
👉Wij hanteren een geen terugbetalingsbeleid. Wanneer je niet in staat bent naar het evenement te komen, neem dan wel even contact met ons op en dan proberen we tot een oplossing te komen 👈

👉 Neem je eigen yogamat mee👈

Omschrijving 13 juli zaterdag sessie:
 
‘Asana Tune-Up’
 
Voordat je flexibiliteit kunt creëren in een yogahouding, zijn vooral alignment en stabiliteit belangrijk. In deze masterclass leer je:
• Het herkennen van onjuiste uitlijning/en uitvoering van vaak beoefende houdingen, waaronder Surya Namaskar (zonnegroeten). ‘Het luistert heel nauw’.
• Hoe je voor je gewrichten zorgt tijdens yogabeoefening: het vermijden van blessures in kwetsbare delen van het lichaam; polsen, knieën, schouders, onderrug en heupen.
• Tussen het vertragen en langer vasthouden van houdingen, zullen we ook vloeiend bewegen. Deze masterclass is geschikt voor alle niveaus.
 
Omschrijving 14 juli zondag sessie:
 
‘The Magic of Backbends’
 
‘Backbends’, oftewel: achteroverbuigingen zijn prachtig. Ze creëren zoveel geweldige voordelen. Achteroverbuigingen zijn geweldig om de energie te verhogen, je stemming te verbeteren, de voorkant van je lichaam te strekken en de rug te versterken. Ze verstevigen je bilspieren en hamstrings en openen je heupbuigers.
 
In deze masterclass zullen we:
 
• Verder bouwen op wat we zaterdag hebben geleerd. Alle informatie over het veilig houden van de gewrichten en kwetsbare gebieden zal worden gebruikt;
• Leren hoe je het lichaam veilig kunt openen en klaarmaken voor achteroverbuigingen;
• Leren om achteroverbuigingen te doen die past voor jouw lichaam, of je nu beginners of gevorderde yogi bent. ‘Niet iedereen is hetzelfde’.
Alle niveaus zijn welkom. De les van zaterdag wordt aanbevolen, maar is niet verplicht!

‘When you practice yoga you feel better! Meet me on the mat for new yoga classes every Monday on YouTube. Yoga can transform every area of your life.’

Yes, ik wil naar het Yoga Evenement met Fightmaster Yogi Lesley Fightmaster

Adres:
Winkel centrum
Hannie Dankbaarpassage
1053 RT , Amsterdam

Parkeergarage
Bellamyplein 41
1053 AT, Amsterdam

14 – 15 sebtember 2019 |Yoga Evenement – with Ulrica Norberg en Live DJ | @ DekWest| Amsterdam

14 – 15 sebtember 2019 |Yoga Evenement – with Ulrica Norberg en Live DJ | @ DekWest| Amsterdam

14 - 15 september 2019|Yoga Evenement - met Ulrica Norberg en Live DJ |@ DekWest| Amsterdam

Ulrica Norberg heeft tijdens haar wereldreizen 600 yogaleraren opgeleid en is klaar om al haar yoga bevindingen ook met jou te delen!

Ulrica Norberg

Yoga Master Ulrica Norberg is van origine altijd al een creatieve onderzoeker en denker geweest. Ze zocht altijd naar manieren om haar lichaam, geest en ziel te ontwikkelen. Als jonge tiener vond ze zo ook meditatie en yoga. Ze begon met Zen Boeddhistische studies, wat gevolgd werd door een lange spirituele reis. Nu al zo’n bijna 30 jaar lang studeert ze in Azië, India en de VS, waar ze over diverse stijlen van yoga en meditatie leert: van klassieke tot moderne aspecten.

Haar geest is tuned-in met energie en ze snapt hoe dingen functioneren. Naast haar spirituele studies heeft Ulrica namelijk ook fysiologie, anatomie, filosofie, psychologie en bio-energie gestudeerd. Dit maakt haar kennis natuurlijk super interessant! Ze is nu gesetteld in de ISHTA-yogalijn en is een van hun yogamasters en leadtrainers in hun lerarenopleidingen, evenals een meester-leraar in verschillende gespecialiseerde trainingen. Ze heeft Yin Yoga toegevoegd aan ISHTA en heeft samen met Alan Finger het ISHTA yin yoga specialty-programma ontwikkeld. Ishta betekent: ‘ Dat wat resneert met de inviduele geest’. 


Vanaf de jaren 90 heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de groei van yoga in Europa en heeft meer dan 600 yogaleraren over de hele wereld opgeleid.

Ulrica is een wereldreiziger in bloed en nieren en heeft zij een oprechte fascinatie voor cultuur en diversiteit. Jarenlang heeft ze dan ook in het buitenland gewoond om zich uiteindelijk Stockholm te vestigen. Dit is nu haar thuisbasis, van waaruit ze reist om workshops, retraites en trainingen te geven.

Les-schema!
Beste yogi’s,
Hieronder vinden jullie het tijdschema voor het evenement.

14 september – Zaterdag avondsessie met LIVE DJ 
17:30 – 18:00 Deuren/Doors
18:00 – 20:00 Workshop: URBAN NIGHT YOGA FLOW  – Hervind je kracht  
20:00 – 20:30 Q&A 

15 september – Zondagsessie

10:00 – 10:30 Deuren/Doors
10:30 – 12:30 Workshop; PRANA / PRANAYAMA
12:30 – 13:30 Lunch Break

13:30 – 14:00 Deuren/Doors
14:00 – 16:00 Workshop SOUL TRAIN
16:00 – 16:30 Q&

Belangrijk!!!
>>>je eigen yogamat mee<<<

>>>Wij hanteren een geen terugbetalingsbeleid. Wanneer je niet in staat bent naar het evenement te komen, neem dan wel even contact met ons op en dan proberen we tot een oplossing te komen <<<

Omschrijving 14 september zaterdagavond sessie met live DJ.

Urban night yoga flow – Hervind de kracht in jezelf – 
Stap op je mat met de bedoeling om meer balans te bereiken. Hier zal Ulrica je leiden met voor dit doel ontwikkelde houdingen, die zich richten op kracht, energie en inspiratie. Je leert dat je het vermogen hebt om wat beperkend is los te laten. Dit kan fysieke spanning zijn, spieren die niet willen ‘meewerken’ en worden gehinderd. Maar ook geestelijke barrières, die jouw lichaam in bepaalde situaties ‘op slot zetten’. Iedereen bezit van nature de kracht van loslaten.

Met dit in gedachten, gaat deze les over het vinden van een yoga practice die je niet alleen sterker maakt, maar ook je ook geeft wat jij nodig hebt, voor je zorgt en je opent met het doel om een ​​verhoogde bloedsomloop te creëren door mooie rotaties en inversies. De energie in het lichaam gaat stromen door een opeenvolging van houdingen, die werken aan het vergroten van mobiliteit en stabiliteit in de wervelkolom, in de ademhaling en in de geest.

Omschrijving 15 september zondagsessie.

PRANA / PRANAYAMA – 
Wat is Prana? Pranayama? Adem? Waarom focust yoga zo veel op ademen? Waarom is het zo belangrijk om te ademen? Wat is bewust ademen?  Onze adem is onze superkracht volgens Ulrica en als we beter kunnen leren ademen, kunnen we ons innerlijke potentieel aanboren.

In deze les gaat het over ademhaling en pranayama, die we kunnen gebruiken op een manier, om een ​goede gezondheid te behouden en bereiken. Hoe we een betere ademstroom op-en van de mat creëren. We kijken naar wat er nodig is om een ​​evenwichtig adem- en ademhalingspatroon te creëren. Hoe we kunnen werken met de adem in ons lichaam als we yoga beoefenen en hoe we onze adem door de asana kunnen beïnvloeden.

Pranayama, de ademtechniek van yoga gaat over het beter beheren van onze energie, het trainen van onze fysiologische basis en het creëren van een beter platform voor energie, kracht en focus. Om de pranische blokkades te ontgrendelen en wat we daarmee bedoelen.

We zullen verschillende bekende technieken oefenen en ingaan op de praktijk, de methode / aanpassingen / continuïteit.
Welkom in een les waarvoor je achteraf alleen maar geïnspireerd en dankbaar voor bent.

Omschrijving zondagmiddag sessie.

SOUL TRAIN – 
Welkom bij een soulvolle reis op de mat die begint met een inspirerende lezing van Ulrica over het onderwerp Individualiteit. Dit is een les waar we meer meditatief en opzettelijk bewegen om ons te verbinden met wat ons beweegt in het leven; die innerlijke kracht of Geest. We vertrouwen op de adem, bewegen met intentie en laten het moment ons leiden om yoga in het lichaam te verkennen, in plaats van de geest. Je zult je yoga practice verdiepen door aanwezig te zijn in deze ritmische, ontroerende les. Ontdek. En maak jezelf vloeibaar, vloeiend, sensueel en organisch. Ga op onderzoek uit. Op zoek naar bewustzijn. Gewoon zijn. Geen grenzen. Geen: ik  moet of ik zou moeten. Alleen jij, jouw mat, de yogaoefeningen, soulvolle muziek/klanken en wat adem.

‘When you start taking yourself too seriously, the yoga is gone. For me the yoga practice is all about investigation and exploration in order for your light and insight to appear’.

Yes, ik wil naar het Yoga Evenement met Yogamaster Ulrica Norberg

Adress:

De Bonte Zwaan/ DekWest
Haparandadam 7
1013 AK, Amsterdam

17 mei – Yoga Masterclass – Laura Burkhart

17 mei – Yoga Masterclass – Laura Burkhart

17 mei | Yoga Evenement - Masterclass met Laura Burkhart| Chassé studios, Amsterdam Oud-West

Laura deelt haar 'Yogageheimen' naar een licht leven + Q& A speciaal voor yoga-docenten!

Laura Burkhart 

Deze bevlogen (online) yogadocent uit San Francisco,- US, ken je vast wel van de inspirerende en filosofische lessen in het Yoga Journal.: een wereldwijd bekend en toonaangevend online yoga en mindfulness magazine en platform. Ze staat vooral bekend om haar virtueuze (online) yoga flow lessen. Haar vloeiende yoga bewegingen geven weg dat ze ooit een danseres is geweest. Laura ontdekte yoga toen ze herstellende was van een burn out. Ze werkte non-stop. En was een ware ‘workaholic, zoals ze het zelf benoemt. Gezondheidsproblemen waren meer regelmaat dan uitzondering en dat eiste op een gegeven moment zijn tol. Jarenlang genegeerde stress en slapeloosheid kwamen tot uiting. Yoga hielp Laura er uiteindelijk bovenop. Ze voelde zich  aangetrokken tot yoga omdat yoga een soortgelijke meditatieve beweging geeft, die ze ook ervaarde toen ze nog danste. Het belangrijkste verschil dat ze ontdekte tussen yoga en dans was dat yoga haar aanmoedigde om haar lichaam te respecteren in plaats de grenzen te verleggen van haar lichaam. De helende en – aardende voordelen die ze van yoga ondervond stelden haar in staat om in contact te komen met haar authentieke zelf. Dit was voor haar zo waardevol dat ze besloot het roer om te gooien. En vanaf nu is ze vastbesloten om anderen te helpen om diezelfde verzachting en vrede te vinden.

 

Schema voor de Yoga masterclass!
Beste yogi’s,
Hieronder vinden jullie het tijdschema voor de yoga-masterclasses

Vrijdagavond sessie
18:30 – 19:00 Deuren/Doors
19:00 – 20:30 Yoga Masterclass; Heart Hip en Core Flow (Hart heupen en kernspieren Flow)
20:30 – 20:45 Cool down
20:45 – 21:30 Q&A met Laura over ‘ the business of yoga’

Belangrijk!!!

👉 Neem je eigen yogamat mee 👈

Omschrijving Yoga Masterclass avond sessie;
Heart Hip en Core Flow (Hart heupen en kernspieren Flow)

Onze huidige manier van leven bevordert de afronding van de schouders, het zakken van de romp en strakke heupen door het langdurig zitten aan een bureau of zelfs activiteiten zoals fietsen. Tijdens deze evenwichtige les voor alle niveaus werken we geleidelijk naar diepere schouder -en heupopeners, rugbuigingen en ‘core work’. We zullen deze les afronden door de hamstrings te verlengen. En zul je leren hoe je yogahoudingen in balans kunt houden. Je zult deze les ervaren als openend en versterkend van top tot teen. En zul je na deze sessie voelen ‘dat je leeft’!

Een Cadeau voor yogaleraren na deze Masterclass:
Q & A met Laura over ‘ The business of Yoga’

Ja, je bent een gecertificeerde yogadocent, maar hoe maak je een duurzame carrière of bijberoep van je docent zijn. Tijdens deze Q & A kun je Laura vragen over lesgeven in studio’s, online, het geven van retreats en hoe je een studenten community opbouwt. Je kunt haar ook vragen stellen marketingtips, schrijven voor publicaties en meer.

‘Mijn missie is om ruimte te creëren voor mensen om de door de maatschappij opgelegde lagen weg te pellen, om verbinding te maken met hun hart, en vreugdevol verder te gaan in het leven vanuit hun meest authentieke kern. Ik wil dat mensen gelukkig zijn en vrede hebben met waar ze zijn. Op weg naar hun gekozen pad in combinatie met geloven in zichzelf, hun capaciteiten en wat ze te bieden hebben aan deze wereld. Iedereen heeft dat in zich. Om dit -als yogadocent én mens- in mensen te ontketenen is een waar cadeau’.

Yes, ik wil naar de Yoga Masterclass met Laura Burkhart!

Of bestel ze eenvoudig hier:

Adres:

Chassé Studio's
Chasséstraat 64, 1057 JJ Amsterdam
Nederland