fbpx

13 - 14 juli 2019|Yoga Evenement - met Lesley Fightmaster|@ DE HALLEN | Amsterdam West

Deze authentieke ervaren yogadocent, bekend van YouTube, komt voor de derde maal naar Amsterdam. Voor een tweedaagse Masterclass. Mocht je haar toen gemist hebben, dan is nu je kans!

Lesley Fightmaster

Van Yoga voor Absolute Beginners tot Yoga voor Stress en Yoga for Strength: Lesley helpt iedereen het beste uit zichzelf te halen! Tijdens haar eigen zoektocht naar diepere spirituele connectie (die jaren geleden begon) kwam eerst meditatie op haar pad, waarna yogabeoefening zoals Ashtanga en Vinyasa snel volgden. Vooral de vloeiende bewegingen en houdingen trokken haar enorm aan. En nog steeds! Vandaag de dag beoefent Lesley nog dagelijks yoga en is zij onder andere trotse eigenaar van een succesvol yoga YouTube kanaal met meer dan 400k abonnees. Alle inspirerende yoga video’s zijn goed onderbouwd met kennis van anatomie en yogafilosofie en worden samen met manlief opgenomen en bewerkt. Dit vinden wij stiekem het allerleukst aan Lesley: die authenticiteit die zij uitstraalt, zelfs in haar zelfgemaakte video’s!
 
Lesley is een gecertificeerde yogadocent geregistreerd bij Yoga Alliance. Naast haar 200-uurs certificaat in 2006, voltooide zij een 300 uur durende training om uiteindelijk E-RYT 500 gecertificeerd te worden. Momenteel is Lesley aangesloten bij de faculteit van de lerarenopleiding van YogaWorks. Zij leidt daarbij de certificeringsprogramma’s van 200 uur en geeft ze les in de 300 uur durende programma’s.
 
Haar manier van lesgeven is te omschrijven als een mix van meditatieve en vloeiende Vinyasa-lessen met yogafilosofie. Al haar lessen zijn bovendien onderbouwd met beknopte technische informatie en de nodige humor. ‘We love Lesley, for being Lesley’.

Les-schema!
Lieve yogi’s,
Hieronder vinden jullie het tijdschema voor het evenement.

13 juli – Zaterdag morgen
10:00 – 10:30 Deuren/Doors
10:30 – 12:30 Workshop: ‘Asana Tune-Up’

12:30 – 13:30 Lunch pauze

Zaterdag Middag sessie/Saturay Afternoon session
13:30 – 14:00 Deuren/Doors
14:00 – 16:00 Workshop: ‘Asana Tune-Up’ 

16:00 – 16:30 Q&A

14 juli – Zondag ochtend sessie/Sunday Morning session
10:00 – 10:30 Deuren/Doors
10:30 – 12:30 Workshop;  ‘The Magic of Backbends’

12:30 – 13:30 Lunch Pauze

Zondag middag sessie

13:30 – 14:00 Deuren/Doors
14:00 – 16:00 Workshop;  ‘Slow down’
16:00 – 16:30 Q&A

Belangrijk!!!
👉Wij hanteren een geen terugbetalingsbeleid. Wanneer je niet in staat bent naar het evenement te komen, neem dan wel even contact met ons op en dan proberen we tot een oplossing te komen 👈

👉 Neem je eigen yogamat mee👈

Omschrijving 13 juli zaterdag sessie:
 
‘Asana Tune-Up’
 
Voordat je flexibiliteit kunt creëren in een yogahouding, zijn vooral alignment en stabiliteit belangrijk. In deze masterclass leer je:
• Het herkennen van onjuiste uitlijning/en uitvoering van vaak beoefende houdingen, waaronder Surya Namaskar (zonnegroeten). ‘Het luistert heel nauw’.
• Hoe je voor je gewrichten zorgt tijdens yogabeoefening: het vermijden van blessures in kwetsbare delen van het lichaam; polsen, knieën, schouders, onderrug en heupen.
• Tussen het vertragen en langer vasthouden van houdingen, zullen we ook vloeiend bewegen. Deze masterclass is geschikt voor alle niveaus.
 
Omschrijving 14 juli zondag sessie:
 
‘The Magic of Backbends’
 
‘Backbends’, oftewel: achteroverbuigingen zijn prachtig. Ze creëren zoveel geweldige voordelen. Achteroverbuigingen zijn geweldig om de energie te verhogen, je stemming te verbeteren, de voorkant van je lichaam te strekken en de rug te versterken. Ze verstevigen je bilspieren en hamstrings en openen je heupbuigers.
 
In deze masterclass zullen we:
 
• Verder bouwen op wat we zaterdag hebben geleerd. Alle informatie over het veilig houden van de gewrichten en kwetsbare gebieden zal worden gebruikt;
• Leren hoe je het lichaam veilig kunt openen en klaarmaken voor achteroverbuigingen;
• Leren om achteroverbuigingen te doen die past voor jouw lichaam, of je nu beginners of gevorderde yogi bent. ‘Niet iedereen is hetzelfde’.
Alle niveaus zijn welkom. De les van zaterdag wordt aanbevolen, maar is niet verplicht!

‘When you practice yoga you feel better! Meet me on the mat for new yoga classes every Monday on YouTube. Yoga can transform every area of your life.’

Yes, ik wil naar het Yoga Evenement met Fightmaster Yogi Lesley Fightmaster

Adres:
Winkel centrum
Hannie Dankbaarpassage
1053 RT , Amsterdam

Parkeergarage
Bellamyplein 41
1053 AT, Amsterdam