fbpx

13 - 14 juli 2019|Yoga Evenement - met Lesley Fightmaster|@ DE HALLEN | Amsterdam West

Deze authentieke ervaren yogadocent, bekend van YouTube, komt voor de derde maal naar Amsterdam. Voor een tweedaagse Masterclass. Mocht je haar toen gemist hebben, dan is nu je kans!

Lesley Fightmaster

Lesley’s populaire online yogalessen op haar YouTube Kanaal zijn heel divers. Van Yoga voor Absolute Beginners, tot Yoga voor Stress en Yoga for Strength. Lesley is er voor iedereen en dat draagt ze uit. Ze begon haar eigen yoga carrière jaren geleden in een moeilijke periode. Op zoek naar een diepere spirituele connectie kwam eerst meditatie op haar pad. Waarna yogabeoefening -Ashtanga en Vinyasa- snel volgde. De vloeiende bewegingen en houdingen trokken haar enorm aan. Vandaag de dag bestiert Lesley een succesvol yoga YouTube kanaal met meer dan 400k abonnees. Samen met haar echtgenoot, die de inspirerende yoga video’s opneemt en bewerkt. De video’s zijn kundig, goed onderbouwd met kennis van anatomie en yoga filosofie. En soms net niet perfect gemonteerd, waardoor de nodige humor en echtheid ontstaat. En dit weet een grote groeiende groep online yogi’s zeer te waarderen in Lesley.

Lesley is een gecertificeerde yogadocent geregistreerd bij Yoga Alliance. Naast haar 200-uurs certificaat in 2006, voltooide zij een 300 uur durende training om uiteindelijk E-RYT 500 gecertificeerd te worden. Momenteel is Lesley aangesloten bij de faculteit van de lerarenopleiding van YogaWorks. En leidt zij vanuit die hoedanigheid certificeringsprogramma’s van 200 uur en geeft ze tevens les in de 300 uur durende programma’s.

Haar manier van lesgeven is te omschrijven als een mix van meditatieve en vloeiende Vinyasa-lessen met yogafilosofie, onderbouwd met beknopte technische informatie en de nodige humor. ‘We love Lesley, for being Lesley’.  

Les-schema!
Beste yogi’s,
Hieronder vinden jullie het tijdschema voor het evenement.

13 juli – Zaterdag morgen/Saturday morning session 
10:00 – 10:30 Deuren/Doors
10:30 – 12:30 Workshop: ‘Asana Tune-Up’

12:30 – 13:30 Lunch pauze/ Lunchbreak

Zaterdag Middag sessie/Saturay Afternoon session
13:30 – 14:00 Deuren/Doors
14:00 – 16:00 Workshop: ‘Asana Tune-Up’ 

16:00 – 16:30 Q&A

14 juli – Zondag ochtend sessie/Sunday Morning session
10:00 – 10:30 Deuren/Doors
10:30 – 12:30 Workshop;  ‘The Magic of Backbends’

12:30 – 13:30 Lunch Break

Zondag middag sessie/ Sunday Morning Session

13:30 – 14:00 Deuren/Doors
14:00 – 16:00 Workshop;  ‘Slow down’
16:00 – 16:30 Q&A

Belangrijk!!!
👉Koop pas je vliegticket wanneer je per email van Seaze the Day Yoga Events bevestigd hebt gekregen dat het evenement defintief door gaat.👈

👉 Neem je eigen yogamat mee 

Enjoy 🙂

Omschrijving 13 juli zaterdag sessie.

‘Asana Tune-Up’

  • Uitlijning en stabiliteit zijn belangrijk in yogahoudingen, voordat er flexibiliteit optreedt. In deze masterclass leer je:
    onjuiste uitlijning/en uitvoering van vaak beoefende houdingen te herkennen, waaronder Surya Namaskar (zonnegroeten). ‘Het luistert heel nauw’.
  • hoe je voor je gewrichten zorgt tijdens yogabeoefening
  • het vermijden van blessures in kwetsbare delen van het lichaam; polsen, knieën, schouders, onderrug en heupen.

We zullen ook vloeiend bewegen, tussen het vertragen en langer vasthouden van houdingen. Deze masterclass is geschikt voor alle niveaus.

Omschrijving 14 juli zondagsessie.
‘The Magic of Backbends’
‘Backbends’, oftewel: achterover buigingen zijn prachtig. Ze creëren zoveel geweldige voordelen. Achteroverbuigingen zijn geweldig om de energie te verhogen, je stemming te verbeteren, de voorkant van je lichaam te strekken en de rug te versterken. Ze verstevigen je bilspieren en hamstrings en openen je heupbuigers.

In deze masterclass zullen we:

  • verder bouwen op wat we zaterdag hebben geleerd. Alle informatie over het veilig houden van de gewrichten en kwetsbare gebieden zal worden gebruikt.
  • leer je hoe je het lichaam veilig kunt openen en klaarmaken voor achteroverbuigingen.
  • leer je om achteroverbuigingen -zonodig- aan te passen voor beginners tot gevorderde yogi’s. ‘Niet iedereen is hetzelfde’.

Alle niveaus zijn welkom. De les van zaterdag wordt ten zeerste aanbevolen als voorwaarde, maar niet verplicht.

 

 

‘When you practice yoga you feel better! Meet me on the mat for new yoga classes every Monday on YouTube. Yoga can transform every area of your life.’

Yes, ik wil naar het Yoga Evenement met Fightmaster Yogi Lesley Fightmaster

Adres:
De Bonte Zwaan> Locatie: Dekwest
Haparandadam 7
1013 AK Amsterdam
Nederland