fbpx

17 mei | Yoga Evenement - Masterclass met Laura Burkhart| Chassé studios, Amsterdam Oud-West

Laura deelt haar 'Yogageheimen' naar een licht leven + Q& A speciaal voor yoga-docenten!

Laura Burkhart 

Deze bevlogen (online) yogadocent uit San Francisco,- US, ken je vast wel van de inspirerende en filosofische lessen in het Yoga Journal.: een wereldwijd bekend en toonaangevend online yoga en mindfulness magazine en platform. Ze staat vooral bekend om haar virtueuze (online) yoga flow lessen. Haar vloeiende yoga bewegingen geven weg dat ze ooit een danseres is geweest. Laura ontdekte yoga toen ze herstellende was van een burn out. Ze werkte non-stop. En was een ware ‘workaholic, zoals ze het zelf benoemt. Gezondheidsproblemen waren meer regelmaat dan uitzondering en dat eiste op een gegeven moment zijn tol. Jarenlang genegeerde stress en slapeloosheid kwamen tot uiting. Yoga hielp Laura er uiteindelijk bovenop. Ze voelde zich  aangetrokken tot yoga omdat yoga een soortgelijke meditatieve beweging geeft, die ze ook ervaarde toen ze nog danste. Het belangrijkste verschil dat ze ontdekte tussen yoga en dans was dat yoga haar aanmoedigde om haar lichaam te respecteren in plaats de grenzen te verleggen van haar lichaam. De helende en – aardende voordelen die ze van yoga ondervond stelden haar in staat om in contact te komen met haar authentieke zelf. Dit was voor haar zo waardevol dat ze besloot het roer om te gooien. En vanaf nu is ze vastbesloten om anderen te helpen om diezelfde verzachting en vrede te vinden.

 

Schema voor de Yoga masterclass!
Beste yogi’s,
Hieronder vinden jullie het tijdschema voor de yoga-masterclasses

Vrijdagavond sessie
18:30 – 19:00 Deuren/Doors
19:00 – 20:30 Yoga Masterclass; Heart Hip en Core Flow (Hart heupen en kernspieren Flow)
20:30 – 20:45 Cool down
20:45 – 21:30 Q&A met Laura over ‘ the business of yoga’

Belangrijk!!!

👉 Neem je eigen yogamat mee 👈

Omschrijving Yoga Masterclass avond sessie;
Heart Hip en Core Flow (Hart heupen en kernspieren Flow)

Onze huidige manier van leven bevordert de afronding van de schouders, het zakken van de romp en strakke heupen door het langdurig zitten aan een bureau of zelfs activiteiten zoals fietsen. Tijdens deze evenwichtige les voor alle niveaus werken we geleidelijk naar diepere schouder -en heupopeners, rugbuigingen en ‘core work’. We zullen deze les afronden door de hamstrings te verlengen. En zul je leren hoe je yogahoudingen in balans kunt houden. Je zult deze les ervaren als openend en versterkend van top tot teen. En zul je na deze sessie voelen ‘dat je leeft’!

Een Cadeau voor yogaleraren na deze Masterclass:
Q & A met Laura over ‘ The business of Yoga’

Ja, je bent een gecertificeerde yogadocent, maar hoe maak je een duurzame carrière of bijberoep van je docent zijn. Tijdens deze Q & A kun je Laura vragen over lesgeven in studio’s, online, het geven van retreats en hoe je een studenten community opbouwt. Je kunt haar ook vragen stellen marketingtips, schrijven voor publicaties en meer.

‘Mijn missie is om ruimte te creëren voor mensen om de door de maatschappij opgelegde lagen weg te pellen, om verbinding te maken met hun hart, en vreugdevol verder te gaan in het leven vanuit hun meest authentieke kern. Ik wil dat mensen gelukkig zijn en vrede hebben met waar ze zijn. Op weg naar hun gekozen pad in combinatie met geloven in zichzelf, hun capaciteiten en wat ze te bieden hebben aan deze wereld. Iedereen heeft dat in zich. Om dit -als yogadocent én mens- in mensen te ontketenen is een waar cadeau’.

Yes, ik wil naar de Yoga Masterclass met Laura Burkhart!

Of bestel ze eenvoudig hier:

Adres:

Chassé Studio's
Chasséstraat 64, 1057 JJ Amsterdam
Nederland