fbpx

21 september 2019 - 1 daagse Masterclass Yoga en BMR - met Myrna van Kemenade en Hans de Waard

Voor direct en blijvend meer rust, energie en persoonlijke groei!

Myrna van Kemenade
Myrna zong en danste jarenlang in musicals als Chicago en Saturday Night Fever. In haar yoga-lessen zie je dit laatste terug in haar soepele bewegingen. Voor diegene die Myrna nog niet kennen: Naast life-coach, BMR therapeut en bekende online yogi is Myrna oprichtster van een unieke yogastudio in Zaandam: Yogadreams. Samen met Yogatv ontwikkelde Myrna bovendien de bekende online lessen: Yoga voor Beginners en de Detox-Yoga. En de prachtige stem, die de jingle Lokah Samastah voor en na elke video van Yogatv zingt? Die is van Myrna.

De Brabantse optimist leeft volgens de overtuiging: ‘Door bewust je lichaam te bewegen, hart en hoofd in balans te brengen kom je dichter bij je intuïtie waardoor je dromen waar kunt maken’.

Hans de Waard
Als geboren hoog sensitief persoon had Hans veel last van energieën om zich heen. Daardoor voelde hij zich regelmatig onzeker, eenzaam en onrustig. Wanneer hij naast iemand zat, voelde hij regelmatig de spanning en stress van de ander en vloeide zijn eigen energie weg. De ander voelde zich dan prettig, maar hij voelde zich gesloopt. Het moment dat hij bij een therapeut om hulp vroeg en ook deze hem de opmerking gaf, ´jou kan ik niet helpen´, veranderde zijn leven. Dit moest hij kennelijk zelf oplossen! Dit heeft uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van zijn unieke bewezen effectieve Jassentechniek & Body Mind Release methodes. BMR helpt jou de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten bewezen effectief aan te pakken. www. Bodymindrelease.nl

Naast deze ontwikkeling heeft Hans na zijn opleiding tot fysiotherapeut jarenlang gewerkt in de farmaceutische industrie en de orthopedische reconstructie markt. Vervolgens heeft hij zijn eigen orthopedisch ontwikkelingsbedrijf opgezet en in samenwerking met specialisten van het Academisch ziekenhuis Maastricht en het Dijkzicht ziekenhuis Rotterdam o.a. een State of the Art ongecementeerde totale heup prothese ontwikkeld.
Het is zijn missie om de innerlijke oorzaak van levensklachten naar boven te halen en mensen effectieve tools te geven deze gericht en effectief aan te pakken. Dit om het collectieve ´lijden´ – dat hiermee onlosmakelijk is verbonden – structureel te verminderen en mensen hun positiviteit, innerlijke rust en kracht weer terug te geven. Geen loze beloftes.
Niet meer praten over problemen of leren omgaan met! Maar doen!

Dag-schema!
Lieve mensen

Hieronder vinden jullie het tijdschema voor het evenement.

21 september – Zaterdag morgen

 • 9.30-10.00 deuren open
 • 10.00-10.15 introductie Myrna en Hans
 • 10.15 -11.45 Mindfulyoga & meditatie door Myrna met focus op kernwaarden

11.45-12.00 koffie/thee pauze

 • 12.00-13.00 hand-out waarop je dmv gerichte vragen jouw kernwaarden opschrijft

13.00-13.30 Lunch pauze (zelf meenemen of in de buurt)

Zaterdagmiddag

 • 13.30-15.00 Hans de Waard uitleg over BMR en ontvang je tools om beperkende gevoelens en overtuigingen los te kunnen laten.
 • 15.00- 16.00 BMR-Yoga waarin je de BMR ervaart binnen specifieke yogahoudingen.
 • 16.00-16.30 Q&A

👉 Neem je eigen yogamat mee👈

Wat gaan wij doen tijdens deze unieke Masterclass

 Vind je kenwaarde

In deze Masterclass leer jij via Mindful Yoga & Meditatie wat jouw unieke waarden zijn en waar jij voor staat.

 • Wat vind je echt belangrijk in het leven?
 • Waar sta je voor én waar word je warm van?
 • Waar stem jij bewust of onbewust op af als het om mensen gaat?
 • Hoe komt het dat de ene persoon of collega anders aanvoelt dan de ander?
 • En waarom ga je de ene uitdaging aan en de andere niet?

 Energie

It’s all about energy, oftewel het gaat om energie. Onbewust heb jij bepaalde waarden, die voor jou belangrijk zijn. Voorbeelden van waarden kunnen zijn: liefde, eerlijkheid, respect, vreugde. Wanneer je bewust wordt van deze waarden, dan kun je jouw persoonlijke waarden gebruiken bij het nemen van belangrijke beslissingen. Je staat als het ware, sterker in je schoenen. Jouw ‘gut feeling’ en het vertrouwen hierin spreek je op deze manier veel meer aan. Dit maakt jou authentiek en zorgt ervoor dat de dingen die op jouw pad komen, bij jou horen. Alleen bij jou ♥. En waar jij je lekker bij voelt. Vind je kernwaarden en leef! De innerlijke oorzaak van levensklachten. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Deze BEPALEN tevens jouw KEUZES en OF IETS WEL of NIET LUKT in jouw leven. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast zelfs welke – erfelijke – ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen. Wanneer deze ballast de oorzaak is van Al onze klachten dan moeten wij daarmee aan de slag. Toch? Loslaten van ballast Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Tijdens deze masterclass leren Hans en Myrna jouw deze ballast in het dagelijkse leven te herkennen en los te laten. Ook leer jij de positieve gevoelens welke jij ooit verloren hebt weer effectief terug te halen.

Direct effectief!

Laat je tijdens deze Masterclass verrassen, wees vooral sceptisch en ervaar zelf het directe bewezen positieve effect van BMR & Yoga. Geen loze woorden. Wij beloven jou meer rust, levensenergie en positiviteit. Jij krijgt alle tools mee naar huis om stap voor stap jouw volle potentieel te leven!

Yes, ik wil naar de 1 daags Masterclass Yoga & BMR met Myrna van Kemenade en Hans de Waard

Adres:
De Bonte Zwaan / Dekwest
Haparandadam 7
1013 AK Amsterdam