fbpx

Offline shoppen bij de leukste webshops!

De mooiste producten op het gebied van fashion, design en interieur vind je op Flavourites LIVE

Feel good shopping

Zo vlak voor alle feestdagen vindt de tiende editie van Flavourites LIVE weer plaats! En met wel 130 geselecteerde webshops biedt het event een brede keuze in leuke kleding en spulletjes. De industriële Kromhouthal in Amsterdam-Noord wordt omgetoverd tot een waar shop-paleis, waar jij hoe dan ook zult gaan slagen. Je kunt naast de nodige kerstaankopen, ook terecht voor allerlei toffe activiteiten. Terwijl je van live-optredens geniet, worden er diverse creatieve workshops gegeven en krijg je bijvoorbeeld de kans om designers te ontmoeten.

Mindfulness Break

Seaze the Day Yoga Events is ook aanwezig om samen met jou een shoppauze in te lassen. We leren je hoe je in 10 minuten jouw innerlijke rust weer terugvindt. Laat je begeleiden tijdens een diepe meditatie die je oplaadt en bovendien overal en altijd kunt toepassen. Zo komen lichaam en geest tot rust en kan je van al het moois genieten genieten op Flavourites LIVE. Een ticket voor zo’n bijzondere 10-Minute-Mindfullness-Break kost €5,- en bestel je hier eenvoudig online. De sessies worden elke dag tussen 11.00-16.00 uur gegeven; het tijdstip kies je zelf ter plekke. Aan de deur een ticket kopen kan ook, maar let op: de plekken zijn gelimiteerd!

23 t/m 25 november, staat het al in jouw agenda?

Je hebt drie dagen de kans om de webshops te bezoeken van 23 tot en met 25 november. Flavourites LIVE vindt plaats in de industriële Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Are you ready for some quality shopping time?

Tickets voor een dagje shoppen

Bestel hieronder de Flavourites LIVE ticktets van 11,00 en de Mindfulness Break van 5,00 euro.
Met wie ga jij een heerlijk dagje genieten?

We zien je daar!