fbpx
Adriene Mishler

Adriene Mishler is co-founder van de Find What Feels Good- yogacommunity. Via YouTube en haar website yogawithadriene.com bouwt de uit Austin (Texas) afkomstige Amerikaanse aan een groeiende online bibliotheek voor yoga en yoga lifestyle tools. Inmiddels volgen meer dan 3,7 miljoen mensen haar YouTube-kanaal waar elke woensdag een nieuwe video wordt geplaatst en zijn de video’s goed voor bijna 300 miljoen views.

Beperkt aantal tickets beschikbaar!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Op zaterdag 22 september verzorgt actrice en yogalerares Adriene Mishler twee masterclasses ‘Yoga with Adriene’ waar fans en yoga-beoefenaars van ieder niveau aan mee kunnen doen. Geniet van een 90 minuten durende live ‘Find What Feels Good’- yogasessie in De Hallen in Amsterdam.

De masterclass is toegankelijk voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en niveau. Yoga-beoefenaars die hun comfortzone willen onderzoeken om te ontdekken wat goed voelt, zijn van harte welkom. Adriene Mishler benadert gezondheid en wellness op een speelse manier, met zelfs gevoel voor humor, die inmiddels velen uitnodigde zich aan te sluiten in een enthousiaste zoektocht naar eigen individualiteit en bewustzijn.
Ochtendsessie:
10:00 – 10:30                        Opening en Welkom
10:30 – 12:00                         Yoga with Adriene
12:15 -13:30                            Meet & Greet

Middagsessie:

14:30 – 15:00                          Opening en Welkom
15:00 – 16:30                          Yoga with Adriene
16:45 -18:00                           Meet & Greet

 

Adress:
De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 47
1053 RT Amsterdam

De Hallen