fbpx

23-25 november | 2018 | 10-minute-mindfulness-break | @ Flavourites LIVE | Kromhouthal Amsterdam Noord

Laad jezelf weer op met deze 10-minuten durende krachtige meditatie tijdens Flavourites Live. Reserveer jouw plaats onderaan de pagina!

Over Julia & Brechje

Julia & Brechje laten je binnen 10 minuten ervaren hoe jij jouw innerlijke rust creëren. Laat je begeleiden tijdens een diepe meditatie die je oplaadt en je bovendien overal en altijd kunt toepassen. Zodat je met een frisse blik en kalmte de dag kunt voortzetten.Op inspirerende én toegankelijke wijze kunnen ze jou precies leren hoe je dat doet. En dat in tien minuten! Kom het ervaren tijdens de 10-Minute-Mindful-Breaks op het shopevent Flavourites Live, van 23-25 november in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Tijdens deze 10 minuten durende sessie leer je waardevolle technieken die je thuis eenvoudig kunt toepassen, hoe je je hoofd leegmaakt en jezelf weer oplaadt, op ieder gewenst moment van de dag! Gun jij jezelf deze mooie levens-tool? Seaze the day!

Brechje over de Mindfulness Breaks:

“Als werkende moeder van opgroeiende kinderen kan het leven enorm hectisch zijn. Soms heb je dan echt even de behoefte om te ‘ontsnappen’. Ik pas zo’n korte mindfullness break daarom regelmatig toe als ik even rust nodig heb. Dat kan tijdens mijn werk zijn, maar ook als ik ’s avonds eten sta te koken. Door op de juiste manier adem te halen en al je zintuigen op ‘scherp’ te zetten, leer je de boel echt even te resetten. Ook al is het heel kort, ik ben daarna weer helemaal opgeladen. Dat is precies wat ook jij kunt ervaren met de 10-minuten-mindfulness-break!”

Julia over de Mindfulness Breaks:

“Mindfulness is feitelijk een pauze nemen. Niet zoals we die kennen. Het is een pauze van en voor je hoofd, of eigenlijk je brein. Met de smartphones de hele dag in de weer. Of het nu om telefoneren, appen, je agenda of de navigatie gaat. Het zijn allemaal prikkels die we de hele dag onbewust opslaan in ons brein. Tel daar je werk, gezin, huishouden, ‘problemen’, interactie met mensen bij op. En het is behoorlijk ‘vol’ in je hoofd. Met als gevolg blokkades in je hoofd en lichaam. Verstoorde communicatie en emoties. Met de 10-minuten-mindfulness-break laten we je zien én vooral ervaren hoe je jezelf kunt resetten en opladen. Zodat je met een frisse blik en kalmte je dag kunt beginnen óf voortzetten. 😊”

Beperkt aantal tickets beschikbaar!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ervaar het zelf

Kom naar hét feelgood shopevent Flavourites Live, van 23-25 november 2018 in de industriële Kromhouthal in Amsterdam-Noord én volg zo’n inspirerende 10-Minute-Mindfulness-Break van Seaze the Day!
Slim: boek je ticket voor een 10-Minute-Mindful-Break alvast online, want de plekken zijn gelimiteerd. Klik hier voor meer info!

Yes, ik wil naar Flavourites LIVE & de 10 - minuten- mindfulness - sessie ervaren!

Adres:
De Kromhouthal – Evenementen Aan De Overkant B.V.
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

De Kromhouthal-Amsterdam-Noord